top of page

OVER FILMPACT

FILMPACT-vooruitgang.png

Onze samenleving kampt met vraagstukken op het vlak van democratie, zorg & vergrijzing, klimaat, superdiversiteit, mentaal welzijn, genderidentiteit, verantwoord werk & ondernemen… Film kan een bijdrage leveren aan het beantwoorden hiervan, door ideeën aan te reiken of door mensen in contact te brengen met andere opvattingen en standpunten.

 

Filmpact stimuleert de samenwerking tussen filmmakers & filmdistributeurs, sociale & middenveldorganisaties en NGO’s, academici & politici, die iets willen veranderen in de wereld. Zo zorgen we voor een duurzame, positieve verandering op lange termijn.

 

Impact, dat maak je. Met films. Daar zijn wij bij Filmpact rotsvast van overtuigd. Film is een krachtige eyeopener die mensen kan mobiliseren om samen een verschil te maken. Film houdt een spiegel voor, roept vragen op en verbreedt je kijk op de wereld. Het kan dat eerste dominosteentje worden dat al de rest in beweging zet. Het kan de start zijn van verandering.

 

Impact maak je niet alleen. Daarom zorgt Filmpact graag voor een duwtje in de rug. Wij brengen mensen bijeen: publiek, filmmakers, producenten, beleidsmakers, organisaties… Wij bieden steun, inspiratie en informatie. Filmpact creëert een draagvlak, een springplank voor iedereen die, gedreven en boordevol engagement, sociale impact wil maken.

 

Wil je zelf impact maken? Wil je als impact producent aan de slag? Wil je als freelancer een campagne op poten zetten of wil je binnen je bedrijf mensen wakker schudden? Dan helpen wij graag! Schrijf je in voor onze workshop, zo word je lid van onze club van impactmakers! Of contacteer de gratis Helpdesk.

“Film is incredibly democratic and accessible, it’s probably the best option if you actually want to change the world, not just redecorate it.”
Banksy

FILMPACT MAAKT EEN VERSCHIL

FILMPACT BRENGT MENSEN SAMEN

FILMPACT DEELT KENNIS

bottom of page